19:00

Arentorp Helås FK

Referat

Referat: Vara SK - Arentorp Helås FK

Sista seriematchen för vårsäsongen tog Vara emot Arentorp på ett blåsigt Torsvallen. Båda lagen kämpar på i det blåsiga vädret och passningsspelet blir lidande emellanåt. Vara hade fördel av medvinden i första halvlek där Vara också har ett klart spelövertag.
Vara har under första halvlek många lägen att göra mål men skotten går utanför eller rakt på målvakten. Vara har också ett flertal hörnor och en nick som går strax utanför, första halvlek slutar dock endast med 1-0 där Carro får iväg ett skott på mål som går i ribban och Liv sätter returen.
Det märks av att det är derby och lite skakigt på plan emellanåt. Wilma gör en rensning på mållinjen efter en farlig hörna av Arentorp . Arentorp står emot anfallen med sin rutin på plan, och 1-0 står sig till halvtidsvilan.
Andra halvlek börjar Vara lite skakigt och bjuder in Arentorp i matchen som får en hel del skott på mål men inga riktigt farliga.
Vara ökar på sin ledning i 73 min genom Liv. Vilken känns bra i Varas lag.
Tyvärr blir det därefter lite rörigt i Vara och Arentorp släpps in mer och mer i matchen vilket resulterar i att Arentorp reducerar till 2-1 och de hinner även innan matchens slut även kvittera till 2-2 vilket blir slutresultatet. Nu har tjejerna gått på välförtjänt vila och får ladda batterierna för en spännande höstsäsong.